Matematik

hjælp!!

17. august 2016 af Mm98 - Niveau: A-niveau

Jeg forstår ikke denne opgave. Kan jeg skifte x ud med 10 ?

Vedhæftet fil: 2016-08-17 (1).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2016 af mathias1997

Ja, det er rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. august 2016 af Capion1

En 10 cm ørred forøger sin længde med (- 10 + 21,8) cm/år


Svar #3
17. august 2016 af Mm98

dvs. svaret er

y= -10 +21,8
??

vil i være søde at hjælpe mig med opg. b

jeg forstår den ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. august 2016 af Capion1

b)
SP 1708161743.PNG

Vedhæftet fil:SP 1708161743.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #5
17. august 2016 af mathias1997

Ja, svaret i opgave a er

y = -10 + 21,8

y = 11,8 cm/år

I opgave b sætter du y til 0

0 = -x + 21,8

Du løser for x

x = 21,8

Ørreden øger altså ikke sin længde, når den har opnået sin maksimale længde på 21,8 cm.


Svar #6
18. august 2016 af Mm98

Mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.