Matematik

faktorisering af andengradspolynomium

18. august 2016 af javad1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Er der nogen der kan fortælle mig, hvordan

4= a (0-1) * (0+2)

er det samme som

4 = a* (-2)?

jeg tænker at 

0-1 = -1

0+2 = 2

-1+2 = 1 og ikke -2, som der står der?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2016 af mathon

                     4 = a (0-1) * (0+2)

                     4 = a (-1) * (2)

                     4 = a * (-2)

                     4/(-2) = a

                     a = -2


Svar #2
18. august 2016 af javad1 (Slettet)

aha, det sku rigtig, jeg skal jo gange -1 med 2, og ikke lægge det sammen (y)


Skriv et svar til: faktorisering af andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.