Matematik

logaritme

07. september 2016 af hans11231 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan løser man ligningen log(1+x)=log(1-2x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2016 af Eksperimentalfysikeren

Tag eksponentialfunktionen på begge sider af lighedsegnet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2016 af Capion1

log-funktionen er monoton, og derfor gælder
a = b     ⇔   log a  =  log b
Altså
1 + x  =  1 - 2x


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2016 af mathon

eller udtryk
    to tal med samme logaritme er identiske.


Skriv et svar til: logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.