Matematik

Kvadratsætninger

08. september 2016 af benj0909 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Nogen der kan regne dem ud

(3x-2y)^2

(7a+12)^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2016 af StoreNord

(3x-2y)*(3x-2y)    =    9x2 -6xy-6xy+4y2    =    9x2 -12xy+4y2    slut

(7a+12)*(7a+12)    =    49a2 +84a+84a+144    =    49a2 +168a+144    slut

slut


Skriv et svar til: Kvadratsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.