Matematik

HJÆLP HJÆLP PLEASE PLEASE HJÆLP MIG

08. september 2016 af Camillalaurid (Slettet) - Niveau: B-niveau

NOGEN DER KAN HJÆLPE MIG MED DISSE NEDENSTÅENDE OPGAVER?

(x-4)^2 -3X 

27A^3/9A

(2b+6c)^2 - (3b + 20c) 


HURITIG HURTIG HURTIG HURTIG HJÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

(x-4)^2-3x=x^2-11x+16

\frac{27a^3}{9a}=3a^2

(2b+6c)^2-(3b+20)=4b^2+36c^2+24bc-3b-20


Skriv et svar til: HJÆLP HJÆLP PLEASE PLEASE HJÆLP MIG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.