Matematik
hjælp pls
09. september 2016 af
MATHG (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
nogen der vil være så søde at lave opgaven for mig? ;)
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2016-09-09 kl. 19.39.38.png
Svar #1
09. september 2016 af sjls
En eksponentiel funktion af typen y = b*a^x er voksende, hvis a>1.
I den anden opgave har du en vækstrate r på 20% og en startværdi K_0 (da x er 0 i dit givne punkt f(0) = 10) som du kan indsætte i en anden version af den eksponentielle væksts forskrift (renteformlen):
K_n = K_0*(1+r)^n
Det medfører
K_n = 10*(1+0.2)^n
Omskriv selv til den anden form, hvis det behøves.
I den anden opgave har du en vækstrate r på 20% og en startværdi K_0 (da x er 0 i dit givne punkt f(0) = 10) som du kan indsætte i en anden version af den eksponentielle væksts forskrift (renteformlen):
K_n = K_0*(1+r)^n
Det medfører
K_n = 10*(1+0.2)^n
Omskriv selv til den anden form, hvis det behøves.
Skriv et svar til: hjælp pls
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
