Matematik

Mat hjælp - faktorisering

13. september 2016 af Anonymm1 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan løse denne opgave:

Faktoriser tæller og nævner i de to brøker nedenfor og forkort hver af brøkkerne

1. x^2 - 6x + 9 / x2 - 3x

2. x^2 - 25 / 2x^2 - 4x - 70


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2016 af mathon

1.
           \frac{(x-3)^2}{x(x-3)}


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2016 af mathon

2.
      \frac{(x+5)(x-5)}{2\cdot (x+5)(x-7)}


Skriv et svar til: Mat hjælp - faktorisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.