Matematik

trigonometriske funktioner

14. september 2016 af LineSuhe - Niveau: A-niveau

Nogle som kan hjælpe med denne opgave..? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2016 af mathon

benyt
                      f{\, }'(x)=1-2\sin(x)

samt
                     f{\, }'(x)=1-2\sin(x)=0

                      \sin(x)=\sin(\pi -x)=\frac{1}{2}                   

                     x=\left\{\begin{matrix} \frac{\pi }{6}\\ \frac{5\pi }{6} \end{matrix}\right.


Svar #3
14. september 2016 af LineSuhe

Forstår ikke...


Skriv et svar til: trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.