Matematik

decimaltal til brøk

18. september 2016 af Mallemus15 - Niveau: 8. klasse

Hej jeg skal omskrive disse decimal tal til kortest mulige brøk. Jeg kan bare ikke huske hvordan man gør her er decimaltallene.

0,2

0,4

0,7

0,87


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2016 af mathon

     0{,}2=\frac{2}{10}=\frac{1}{5}

     0{,}4=\frac{4}{10}=\frac{2}{5} 

     0{,}7=\frac{7}{10}  

     0{,}87=\frac{87}{100}


Svar #2
18. september 2016 af Mallemus15

#1

     0{,}2=\frac{2}{10}=\frac{1}{5}

     0{,}4 er det fobbelte \frac{2}{5}

 Tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: decimaltal til brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.