Matematik

Hjælppp

27. september 2016 af AlmaasHaidari (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle der kan lave følgende opgave og evt. forklare hvordan i har gjort, tak :)

Vedhæftet fil: 2016-09-27 (3).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2016 af Capion1

Du ved sikkert, at
a2 - b2 = (a + b)(a - b)
Benyt dette til at forkorte brøken.
Så går resten af sig selv.


Svar #2
27. september 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

Der står at tallene  a og b skal vælges 1, 2,,,,,, 10

Jeg forstår det simpelthen ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2016 af nera (Slettet)

Det betyder blot, at du skal indsætte alle tal mellem 1 til 10, hvoraf a>b gælder hver gang.


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2016 af Capion1

Lav et skema og gennemgå tilfældene.
   a   1  2  3  . . .
b
1          x  x . . .
2              x . . .
3                 x . . .
.
.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. september 2016 af fosfor (Slettet)

Brug #1 til at reducere brøken til

a + b

Prøv så at indsætte mindst mulige tal, dvs. b=1, a=2
Efterfølgende prøv med de største tal, b=9, a=10.


Skriv et svar til: Hjælppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.