Matematik

Hjælp

19. oktober 2016 af MissGeek87 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven er vedhæftet, har brug for et skub til opg. 1 og 2 tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2016 af LilanKahn (Slettet)

3.1 kan aflæses på skitsen

3.2 løs den lille trekant for at finde vinkel D. så kan du regne siden d.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. oktober 2016 af mathon


Svar #3
19. oktober 2016 af MissGeek87 (Slettet)

Tak for hjælpen, fik løst den. Kunne godt bruge hjælp til 2 og 3 i den her opgave?? Har vedhæftet en NY opgave. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. oktober 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. oktober 2016 af mathon

4.2
                V=\frac{4\pi }{3}r^3

                r=\left (\frac{3V}{4\pi} \right )^\frac{1}{3}


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. oktober 2016 af mathon

4.3
Indtegn med støttepunkter:

                                             r(V)=\left (\frac{3V}{4\pi} \right )^\frac{1}{3}


Svar #7
19. oktober 2016 af MissGeek87 (Slettet)

Er ikke sikker på hvordan man indtegner det. Tak for #5, den forstod jeg. 


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. oktober 2016 af Capion1

# 0  Generelt
Overskriften skal, så vidt muligt, dække opgavens problemstilling, så man senere kan søge på overskriften.
Falck-reddere skal også kunne søge på andet end "Hjælp".  :) 
En ny opgave oprettes i en ny tråd, ligeledes med en dækkende overskrift.
1. overskrift kunne f.eks. hedde "Trekant" og 2. overskrift "Kugle".


Svar #9
19. oktober 2016 af MissGeek87 (Slettet)

Nu er opgaven sat ind under 'Matematik' og under niveau 'D', så det er ret tydeligt der ønskes hjælp med matematik på D-niveau. Derudover så sat jeg den op meget sent og tænkt måske ikke lige over det med overskriften. Dem der så gav hjælp havde ikke havde et problem med den måde jeg spurgt om hjælp på, men tak for dit input.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.