Matematik

Regnvand

20. oktober 2016 af MissGeek87 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp til 2.3 .. Gerne med udregninger, kan slet ikke finde ud af den. Opgaven er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2016 af PeterValberg

indsætter lige dit billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2016 af PeterValberg

Du må lige vedhæfte oplysningerne, der ligger forud for dette...
det er ikke muligt at svare på spørgsmål 2.1 på baggrund af de givne oplysninger

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
20. oktober 2016 af MissGeek87 (Slettet)

2.1)

18 m3 = 18000 liter 

18000 liter/365 dage = 49,32 liter/dag. 

2.2) 

75% af regnvandet bliver opsamlet, så de 18 m3 = 75%. Så må 25% være 6 m3, og derfor er 100% 26 m3

Håber det gav mening. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2016 af AMelev

Undlad at starte en ny tråd med samme opgave. Og faktisk har du jo lavet den i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1712140#1712323.

ad) 2.2 Ikke 26 (4·6 = 24)


Skriv et svar til: Regnvand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.