Matematik

HASTER HJÆÆÆÆÆLP

29. oktober 2016 af nins009 (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x)=x^2-3x  

Udled et udtryk for  Delta y = f(1 + h) - f(1) ved hjælp af regneforskriften for f. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2016 af PeterValberg

f(x)=x^2-3x

\Delta y = \Delta f(x)=f(1+h)-f(1)

\Delta y=(1+h)^2-3(1+h)-(1^2-3\cdot 1)

\Delta y=1^2+h^2+2h-3-3h-1+3

\Delta y=\, .....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
29. oktober 2016 af nins009 (Slettet)

hvordan skal jeg så udled et udtryk?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2016 af PeterValberg

hvordan kan du ikke se det ???

Du skal reducere dette udtryk færdig

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: HASTER HJÆÆÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.