Matematik

Væksthastighed

31. oktober 2016 af superfisk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp med den vedhæftede opgave.

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal finde ud af hvordan jeg skal komme frem til væksthastigheden...

Hjææælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2016 af peter lind

Væksthastigheden er f'(x)


Svar #3
31. oktober 2016 af superfisk (Slettet)

Hvordan kommer jerg frem til f'(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2016 af peter lind

Du kommer til at differentiere funktionen. Det nemmest er at betragt det som en sammensat funktion med y = nævneren kan fun funktionen skrives som f(x) = 1/y(x). Du kan også bruge reglen om differentiation af en kvotient


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2016 af mathon

          f{\, }'(x)=\frac{-89000}{\left (1+0{,}263\cdot e^{-0{,}211x} \right )^2}\cdot 0{,}263\cdot e^{-0{,}211x}\cdot (-0{,}211)


Svar #6
31. oktober 2016 af superfisk (Slettet)

Er der en formel for hvordan man beregner f'(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. oktober 2016 af mathon

sammensat funktion:

                     f(x)=g(h(i(x)))

                     f{\, }'(x)=g{\, }'(h(i(x)))\cdot h{\, }'(i(x))\cdot i{\, }'(x)


Svar #8
07. november 2016 af superfisk (Slettet)

Det forstår jeg glet ingenting af :(


Skriv et svar til: Væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.