Matematik

Integralregning hjælp

06. november 2016 af Christoffer2333 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan vil i løse denne her, kan ikke rigtig få det til, at gå op... På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2016 af Capion1

Ser ud til at kræve et stykke elektronik.
4,1876...   ?
 


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. november 2016 af Capion1

Det er muligt, omend besværligt, ved at dele funktionen i to led

3\frac{x^{2}}{\sqrt{x^{2}+2x+4}}       og      2\frac{1}{\sqrt{x^{2}+2x+4}}


at finde stamfunktion for hvert af leddene.


Skriv et svar til: Integralregning hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.