Matematik

Skalafaktor

14. november 2016 af lotte1010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg forstår ikke helt denne opgave, kan i hjælpe? Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2016 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2016 af PeterValberg

Af punkterne fremgår det, at |AC| = 4 og |AE| = 8
samt at disse sider er ensbeliggende, skalafaktoren
kan derfor bestemmes som forholdet mellem dem.

k=\frac{|AE|}{|AC|}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2016 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 3 og 4 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
14. november 2016 af lotte1010 (Slettet)

Mange tak!

stor hjælp


Skriv et svar til: Skalafaktor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.