Matematik

Forstørrelsesfaktor

21. november 2016 af DrenardI (Slettet) - Niveau: C-niveau
Nogen der kan forklare mig hvad en forstørrelsesfaktor er?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2016 af PeterValberg

Du tænker sikkert på forholdet mellem ensbeliggende sider
i  ligedannede (ensvinklede) trekanter ?

I nedenstående figur gælder det vedr. skalafaktoren k ("forstørrelsesfaktoren") at:

k=\frac{f}{c}=\frac{d}{a}=\frac{e}{b}

Se video nr. 3 og 4 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
21. november 2016 af DrenardI (Slettet)

Tak :)

Skriv et svar til: Forstørrelsesfaktor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.