Matematik

Optimering

27. november 2016 af Limitlesss (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej
Opgaven der forvirrer mig, har jeg vedhæftet.
For det første: hvordan finder jeg egentlig kateternes værdier? Jeg kan ikke gennemskue, hvad man skal gøre. Jeg har forstået, at h og g tilsammen giver 5.
Skal jeg så ikke 'bare' gøre følgende:

A = 1/2 · 5 = 2,5   

Er det korrekt? Kan det virkelig passe, at den ikke er mere kryptisk? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2016 af peter lind

Du finder at h = 5-g indsæt det i formlen for arealet. det giver et 2. grads polynomium i g. Find den største værdi som A antager


Svar #3
27. november 2016 af Limitlesss (Slettet)

takker :)


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.