Matematik

Trigonemetri

28. november 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nedenstående to trekanter

?ABC og ?DEF er ensvinklede. Det opgives, at

a=6, b=8, d=3 og f=5

og man skal finde e og c

så skal vi ikke bruge k faktor altså 6/3 = 2

E=Fordi DEF er den formindsket trekant skal man vende tæller og nævner så det giver 3/6= 0,5 * 8 = 4

C=2*5 = 10


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2016 af HenrySidis (Slettet)

Utydelig notation. Angiv (f.eks.) hhv. sider og længder med forskellige bogstavers størrelser, og ikke bland dem rundt. Det vil din lærer helt sikkert kommenterer. Ellers har du ret.


Skriv et svar til: Trigonemetri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.