Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRO - mindste kvadraters metode DET HASTER :(

13. december 2016 af AlmaasHaidari (Slettet)

Hej allesammen, jeg har brug for hjælp til dette. Jeg skal skrive SRO i fagene Matematik og Fysik. vi har fået en masse ligninger som vi skal redegør for. dette er en af dem, men skal alle de 19 redegøresler med i SROen ? Håber der er nogle der vil hjælpe mig  

    Gør rede for at r_1=(y_1-a·x_1 )-b , r_2=(y_2-a·x_2 )-b  og at r_3=?(y?_3-a·x_3)-b

Således har jeg gjort indtil videre:  
r_1=y_1-(ax_1+b)
Ophæv minus parentesen 
r_1=y_1-ax_1-b
r_1=(y_1-ax_1 )-b

Please hjælp mig! ://


Skriv et svar til: SRO - mindste kvadraters metode DET HASTER :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.