Matematik

hjælp

17. januar 2017 af Melanie2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hjælp til opgave 1 både 1 og 2. 

https://drive.google.com/file/d/0B18mwq4QTPBXT0NNWElrSmYzeUE/view

Vedhæftet fil: Mat sæt 5.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. januar 2017 af PeterValberg

opgave 1a

h=650\cdot\tan(52^{\circ})

opgave 1b

l=\frac{650}{\cos(52^{\circ})}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. januar 2017 af PeterValberg

Opgave 2a

Bestem vinklen ved Dubai Maritime City (vha. vinkelsum)
Brug en sinusrelation til bestemmelse af afstanden mellem Burj Dubai og Dubai Maritime City.

Opgave 2b

Brug en cosinusrelation eller sinusrelation

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
19. januar 2017 af Melanie2 (Slettet)

nogen der vil hjælpe med opgave 3 c?


Svar #4
19. januar 2017 af Melanie2 (Slettet)

er der nogen der kan hjælpe


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.