Matematik

Stamfunktion

26. januar 2017 af Kamp1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heej, 

Hvad er en stamfunktion til f(x)=4x+2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2017 af janhaa

F(x) = int f(x) dx = 2x^2 + 2x + c


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2017 af GalVidenskabsmand (Slettet)

F(x) = 2x2 + 2x + k


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.