Matematik

mat hjæælp

04. februar 2017 af cocochanel555 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan hæver man parantesen, når der er 3 led?

(2x+y+1)^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2017 af StoreNord

(2x+y+1)*(2x+y+1)                 gang hvert led i den ene parentes med hvert led i den anden.

(2x2x+2xy+2x1)+(y2x+yy+y1)+(1·2x+1y+1·1)      Parenteserne er for overskuelighens skyld.


Svar #2
04. februar 2017 af cocochanel555 (Slettet)

2x^2+y^2+1^2+2*2x*y*1

er det sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2017 af StoreNord

Ikke helt rigtigt.      :)


Svar #4
04. februar 2017 af cocochanel555 (Slettet)

hvordan så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2017 af Anonyminized (Slettet)

#2

2x^2+y^2+1^2+2*2x*y*1

er det sådan?

2*x2x+2*xy+2*x1+y2x+yy+y1+(2*x+y+1)*` `


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. februar 2017 af mathon

       \left ((2x+y)+1 \right )^2=(2x+y)^2+2\cdot (2x+y)\cdot 1+1^2=

                                           4x^2+2\cdot 2x\cdot y+y^2 +4x+2y+1=

                                           4x^2+y^2+4xy +4x+2y+1

                                           


Skriv et svar til: mat hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.