Matematik

Hjælp

15. februar 2017 af Weeke (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal regne den ud. 

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2017 af StoreNord

a)    Den udvidede sinus-relation.        \frac{sinA}{a}=\frac{sinB}{b}=\frac{sinC}{c}


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.