Matematik

Sinusrelationer

13. marts 2017 af ceciliehj1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Halløj med jer :)

Nogen af jer der kan hjælpe mig med at løse dette?:

2.7/sin(A) = 2.4/sin(60)

Jeg skal finde A


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2017 af StoreNord

\frac{2.7}{\sin A} = \frac{2.4}{\sin 60}                 gang over kryds

2.4*sinA=2.7*sin60        <=>    \sin A=\frac{2.7*sinA}{2.4}            og så tar du sin-1


Svar #2
13. marts 2017 af ceciliehj1 (Slettet)

#1

\frac{2.7}{\sin A} = \frac{2.4}{\sin 60}                 gang over kryds

2.4*sinA=2.7*sin60        <=>    \sin A=\frac{2.7*sinA}{2.4}            og så tar du sin-1

hvorfor ganger du over?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2017 af StoreNord

Det synes jeg bare er en nemmere måde at se det på.

--Man kunne også sige:

             Gang begge sider med sinA. Gang begge sider med sin60. Dividèr begge sider med 2.4.

Men det er nemmere at gange over kryds!


Svar #4
13. marts 2017 af ceciliehj1 (Slettet)

Okay, tak :)


Skriv et svar til: Sinusrelationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.