Matematik

Færdighedsregning

21. marts 2017 af Stjerneskud2016 - Niveau: 9. klasse

Hej!

Jeg har nogle opgaver fra færdighedsregningen som jeg aldrig kan finde ud af:

10 km løb gennemføres på præcis 50 minutter                            
  Hastighed i km/t km/t? Er det så 10 divideret med 60 og gange med 100?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2017 af Mathias7878

50min/10km = 2km pr. 10 minutter = 200 meter pr. minut:

200 meter * 60 min = 12km/t 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2017 af Number42 (Slettet)

en anden version:

50 min = 50/60= 5/6 time

10 km/(5/6) time = 12 Km/t


Skriv et svar til: Færdighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.