Samfundsfag

samfundsfags c

12. april 2017 af Samira4 (Slettet) - Niveau: C-niveau


er der nogen der kan hjælpe mig med at forklare hvad betyder

a)   Bruttonationalprodukt (BNP)

b)   Inflation:

c)   Højkonjunktur:

d)   Lavkonjunktur:
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2017 af Frellurian (Slettet)

Hejsa! Det skulle meget gerne stå i din samfundsfagsbog, hvis ikke, bare et hurtigt smut på Den Store Danske :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. april 2017 af lassebay (Slettet)

BNP = hvor meget et land producere

Inflation: Værdien af landets penge ift. omverdenen eller prisen på varer --> I Danmark har vi fastkurs med EU

Konkuntur omhandler mange ting bl.a. hvor meget vækst man har --> jo mere vækst, desto flere arbejdspladser, større efterspøgslen, mere produktion men også højere inflation.

Høj = Meget vækst og lav arbejdsløshed og høj infation osv.

Lav = Lav vækst og eller minus/nulvækst, lav inflkation og højere arbejdsløshed


Svar #3
12. april 2017 af Samira4 (Slettet)

tak for svar :)


Skriv et svar til: samfundsfags c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.