Matematik

hjææææælp

23. april 2017 af Mzarandi (Slettet) - Niveau: 8. klasse

På en ø er befolkningstallet faldet med ca. 3,4 % på 5 år. Befolkningstallet er efter nedgangen 41.776 personer.

Hvor mange personer boede på øen for 5 år siden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2017 af fosfor (Slettet)

Det er mellem 43225 og 43268 (begge inklusiv). Mere præcist kan man ikke svarer, da procenten kun er angivet til to decimaler.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2017 af anonym005

Jeg er ikke så god til matematik, men jeg tror at det har noget at gøre med en eksponentiel funktion. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2017 af mathon

                            N_{oprindelig}\cdot ((100-3{,}4)\cdot 10^{-2})=41.776                          

                            N_{oprindelig}\cdot 0{,}966=41.776

                           N_{oprindelig}=\frac{41.776}{0{,}966}


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2017 af MarkRasm

.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. april 2017 af mathon

#0

Brug en mere beskrivende overskrift næste gang.


Skriv et svar til: hjææææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.