Matematik

Finansering, annuitetsregning

09. maj 2017 af oliv131a (Slettet) - Niveau: C-niveau

Fremtidsværdi af en annuitet

Vis opgave eksempel med bestemmelse af

An, y, r, N???

Nutidsværdi af en annuitet

Vis opgave eksempel med bestemmelse af

Ao, y, r, n???

Sidder fast i disse 2 opgaver
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2017 af peter lind

hvad er der galt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2017 af mathon

                      \small A_p=y\cdot \frac{(1+r)^p-(1+r)^{p-n}}{r}\; \; \; \; \; \; \; \; p\in \mathbb{N}_0\; \; \wedge\; \; n\in \mathbb{N}\; \; \wedge\; \;p\leq n

hvor 
           \small A_p er annuiteten opgjort umiddelbart efter p'te ydelse
           \small y er terminsydelsen
           \small r=p\cdot 10^{-2} hvor \small p er terminsrenteprocentsatsen


Skriv et svar til: Finansering, annuitetsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.