Matematik

Omskriv udtryk

13. maj 2017 af sommer121 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal omskrive udtrykket (s+8)^2.

Hvordan gør jeg?

Tak for hjælpen på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. maj 2017 af Torben81 (Slettet)

Brug reglen for kvadratsætninger:  \left( a+b \right) ^{2}={a}^{2}+{b}^{2}+2\,ab


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. maj 2017 af janhaa

(s+8)^2=s^2+16s+64


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. maj 2017 af Mathias7878

Du kan også gange parentesen ud. Da parentesen er opløfet i anden potens, skal du gange paretensen med sig selv, dvs:

(s+8)*(s+8) = s^2 +8s +8s + 64 = s^2 +16s +64

- - -

 

 


Skriv et svar til: Omskriv udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.