Matematik

kontinueret

23. maj 2017 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan viser, jeg at funktionen er kontinueret.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2017 af Toonwire

For at grafen for funktionen er kontinuert, skal den være differentiabel i hele dens definitionsmængde.

Det betyder at hvis du skal vise, at funktionen er kontinuert i et punkt. Så skal funktionen være differentiabel i dette punkt, med en unik løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2017 af mathon

samt at 
                  \small 6-\sqrt{-8^2+8\cdot 8+9}   skal være lig med \small \sqrt{-8^2+24\cdot 8-119}
       
                   


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2017 af Toonwire

Vis at der findes en unik løsning for x=8

\\f'(x) = \left\{\begin{matrix} \frac{\partial}{\partial x}\left(6-\sqrt{-x^2+8x+9}\right) \\ \\ \frac{\partial}{\partial x}\left(\sqrt{-x^2+24x+119}\right) \end{matrix}\right.~~~\Rightarrow ~~f'(8)= \left\{\begin{matrix} k\\ k \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: kontinueret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.