Tysk

Als haben eller als hat

02. juni 2017 af Homework101 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Når man skal sige "som, som grundled," hvad skal man så på tysk.

F.eks. Jeg er en person, som har mange penge. "Ich bin eine Person, als hat viele Geld."

Er det altid "als hat?" 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2017 af Stygotius (Slettet)

Det relative grundleder på tysk næsten) det samme som den bestemte artikel.

"Ich bin  eine Person, die viel Geld hat".  (Ordet Geld er altid ental på tysk, -og de fleste andre sprog).

Det "som" som du har brugt er et bindeord og betyder "lige  som".

Der Mann ,den ich kenne....  = den mand som jeg kender

Die Frau, die ich kenne......  = den kvinde som  jeg klender

Das Mädchen, das ich kenne.......  = Den pige  som jeg kender


Svar #2
02. juni 2017 af Homework101 (Slettet)

Hvad så med..

"De er mange mennesker, som er rige?" f.eks? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2017 af Stygotius (Slettet)

Du mener formodentlig "Der er mange menneske  som er rige" (Husk at skrivepræcist)

Es gibt vele Leute, die reich sind


Skriv et svar til: Als haben eller als hat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.