Matematik

signifikansniveau

14. august 2017 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Er der nogle der kan hjælpe med opgave b?

carolina 


Svar #1
14. august 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

Her er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. august 2017 af MatHFlærer

Jeg håber du bruger Maple eller Nspire, men ikke desto mindre kan du jo også bestemme teststørrelsen pr. håndkraft. Hop ind her og læs om hvordan den bestemmes. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. august 2017 af MatHFlærer

Formlen for de forventede værdier står godt nok ikke derinde, så den har jeg skrevet her:

\frac{vandret~ sum \cdot lodret~ sum}{sum~ i~ alt}

Så den første forventede værdi (kvinde, ja)

kvinde,ja=\frac{524\cdot 667}{1031}=339

Vandret sum finder du jo ved at lægge summen af den række (vandret) sammen. Sådan gøres det også med lodret, der er det jo bare den lodrette række... Summen i alt må være lige til højrebenet at bestemme.


Svar #4
14. august 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

Jeg forstår stadig ikke helt hvordan man gør.. og ja jeg bruger CAS


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. august 2017 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. august 2017 af Soeffi

#0 Ti-Nspire:

Vedhæftet fil:signfikans.png

Svar #7
28. september 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

Hej sofie kan du hjælpe med denne matematik opgave?


Svar #8
28. september 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

og den her?


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. september 2017 af Soeffi

#7


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. september 2017 af Soeffi

#8


Brugbart svar (0)

Svar #11
28. september 2017 af SuneChr

Ang. # 8 og med henvisning til https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1777463
En opgave, som den aktuelle, skulle gerne give anledning til, at man som studerende benytter viden om
andre dele indenfor matematikken. Jeg finder ingen udfordring i faget alene ved anvendelse af maskinløsninger. Ligeledes indholdet i indlægget # 3 gås der også let hen over.  
 


Svar #12
29. september 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

Hej kan du også hjælpe med den her ? :)

tusind tak for forrige hjælp 


Brugbart svar (0)

Svar #13
29. september 2017 af Soeffi


Skriv et svar til: signifikansniveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.