Matematik

Kvadratsætninng

08. september 2017 af 0021 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle sammen

Jeg håber inderligt at der er en sød sjæl der lige kan hjælpe mig med blot denne opgave da jeg er gået helt i stå.

Opgaven lyder således:

omskriv ved hjælp af kvadrat sætningerne:

A) (2x-5)^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2017 af mathon

             \small \left (2x-5 \right )^2=(2x)^2-2\cdot (2x)\cdot 5+5^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2017 af Mathias7878

Udover at benytte kvadratsætningerne, kan du også opstille to parenteser og gange dem ud, dvs:

(2x-5)^2 = (2x-5)*(2x-5) = 4x^2-10x-10x+25 = 4x^2-20x+25

- - -

 

 


Svar #3
10. september 2017 af 0021 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :) :)


Skriv et svar til: Kvadratsætninng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.