Matematik

Monotoniforhold og integralregning

11. september 2017 af brotherman - Niveau: A-niveau

Er i tvivl om denne opgave:

Skitser grafen for f  og udregn arealet af området afgrænset af graf og førsteakse.

Funktionen f er givet ved f(x)=4-x2

Jeg starter med at differencerer til for at finde monotoniforholdene til at skitsere grafen:

f´(x)=-2*x

Så bruger jeg diskriminantformlen:

d=b2-4ac

Ved dog ikke hvad b, a og c er i dette tilfælde...


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2017 af peter lind

a=-1, b=0, c=4


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2017 af mathon

          \small f(x)=(-1)x^2+0x+4


Skriv et svar til: Monotoniforhold og integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.