Matematik

To andengradspolynomium

24. september 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

To andengradspolynomium f og g givet ved  

f(x)= k*8x+2)*(x-6)

g(x)=m*(x+2)*(x-6)

hvor 0<m<k 

skitser i samme koordiantssytem en mulig graf for hver af funktionerne f og g.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2017 af StoreNord

f(x)= k*8x+2)*(x-6)                      ???


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2017 af StoreNord

Eksempel:To andengradspolynomium.png


Svar #3
24. september 2017 af Haaaaaaa (Slettet)

tak for din hjælpe 

Undskyld det står ikke 8 foran 

håber du ret det igen

f(x)= k*(x+2)*(x-6)

g(x)=m*(x+2)*(x-6),


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2017 af StoreNord

Ja, det kan du jo se på billedet.         :)


Skriv et svar til: To andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.