Matematik

logaritmer

30. september 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal isolere x ved y = a^x.

burde der ikke være nogle tal? jeg ved ikke lige hvordan jeg løser ovenstående. tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2017 af swpply (Slettet)

y = ax   ⇔

ln(y) = ln(ax) = x ln(a)   ⇔

x = ln(y) / ln(a).


Skriv et svar til: logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.