Matematik

--

09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej sidder her og har brugt det meste af ugen med en masse opgaver i funktioner, som jeg har brug for meget hjælp til 

håber der nogle der ka hjælpe 

vedhæftet opgave 


Svar #1
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

glemte og vedhæfte her :D 

Vedhæftet fil:111.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2017 af Mathias7878

Du har glemt at vedhæfte din opgave ;)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2017 af Mathias7878

Ligefrem proportionalitet:

hvis en lineær funktion på formen y = ax+b kan skrives som y = ax, da b skal være lig 0

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. oktober 2017 af Eksperimentalfysikeren

Du skal se efter, om der findes et tal a, så y=ax.

Divider y med x for alle parene og se, om du kommer frem til samme tal for alle parene. Paret (0,0) kan du bare springe over.


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. oktober 2017 af Mathias7878

For at hjælpe dig, kan det siges, at både a, b og c er ligefrem proportionale, men hvad er proportionalitetskonstanten så?

- - -

 

 


Svar #6
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

jeg er ikke med på hvordan jeg gør det 


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. oktober 2017 af Mathias7878

Ups b) er vist ikke.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

Divider  y-værdierne  med de tilhørende  x-værdier

Hvis det giver samme tal hele vejen igennem er der proportionalitet


Svar #9
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

men hvad er det der propotionalfaktoren 


Brugbart svar (0)

Svar #10
09. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

den er det tal du får ved at dividere en y-værdi med en x-værdi


Brugbart svar (0)

Svar #11
09. oktober 2017 af Mathias7878

Det er a i den lineære funktion y = ax+b

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #12
09. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

Kun hvis b=0 kan a kaldes propotionalfaktoren 


Skriv et svar til: --

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.