Matematik

---

09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej, jeg har lavet noget her min lærer har givet respons på, men kan ikke finde ud af hvad det er jeg har gjordt forkert, kan godt se nu er det ikke kan passe, men ved ikke hvad jeg har gjordt galt, tror nok bare det er opgave 7,4 c der er noget galt med

Vedhæftet fil: 221.jpg

Svar #1
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

opgave fremstillingen

Vedhæftet fil:2222.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

x = 4116.4 / 43.72
x = 94.1537    (ikke 160)

Du bruger x og X om det samme i stedet for konsekvent notation

I b) når du indsætter x=160, så har du skrevet 160, men uden at fjerne x'et

i c) er kaldes 5000 for "maxudgift", dvs. første linje burde være
5000 > 43.72x + 883.60
som (efter præcis samme manipulationer som du allerede har skrevet) ender med
94.1537 > x


Svar #3
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

passer det så med hvad de vil i opgave c


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

c) giver 
94.1537 > x

da den beskrevet præmis stadig holder, hvis forbruget, x, er mindre end svarene til 5000kr

eventuelt kunne man skrive
94.1537 > x ≥ 0

Da forbruget af natur ikke kan være mindre end 0.


Svar #5
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

så jeg endelig bare ændre x til 94.1537 


Skriv et svar til: ---

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.