Matematik

Potensfunktion

21. oktober 2017 af Madsiso (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad sker der med y-værdien for potensfunktion når x-værdien fordobles?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2017 af Mathias7878

Læs

http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/funktioner/potensfunktioner

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2017 af SådanDa

y=b·xa udskift x med 2·x: b·(2·x)a = b·2a·xa=2a·b·xa=2a·y


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.