Matematik

Matricer

30. oktober 2017 af Zephon - Niveau: A-niveau

Jeg skal vise at den inverse matrice fra sætningen (vedlagt) er entydig. Og dernæst skal jeg forklare hvorfor det er vigtigt når man løser et ligningssystem som A*\vec{b}=\vec{c}.

Jeg ved bare ikke helt hvordan jeg skal gøre det.

Vedhæftet fil: asdasdPNG.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2017 af janhaa

A har en invers matrix, hvis 

det(A)\neq 0\\ \\ A*b=c\\ b=A^{-1}c


Skriv et svar til: Matricer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.