Generelt

Hjælp

30. oktober 2017 af Tohau (Slettet)

En diagonal i et rektangel er 10 cm. Den ene side er 6 cm. 
Den anden er  8. Mit spørgsmål er hvordan kan det være? Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. oktober 2017 af Mathias7878

Mener du, at den anden side er 8?

Hvis ja, så kan du benytte pytagoras til at bevise det, hvor c betegner diagonalen og a er længden på den ene side

c^2-a^2 = b^2

10^2-6^2 = \sqrt{100-36} = \sqrt{64} = 8

- - -

 

 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.