Matematik
Monotoniforhold
31. oktober 2017 af
Liselotteeee (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hey
Hvordan løses følgende opgave?
Hvordan løses følgende opgave?
Vedhæftet fil: C779892B-E73B-4541-962D-42FE6C471CE5.jpeg
Svar #2
31. oktober 2017 af MatHFlærer
Læs betingelserne. Du ved, at definitonsmængden er ]-3;4[ så grafen løber KUN i dette interval, hvor -3 og 4 begge er med i definitionsmængden.
Tegn de to punkter, f(-1)=10 og f(2)=-9 tegn også nulpunkterne for f'(x), dvs. f'(-1)=0 og f'(2)=0. Prøv at se om ikke du kan lave en skitse, når du ved, at f(-1)=10 er maksimum og f(2) er minimum.
Skriv et svar til: Monotoniforhold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

