Matematik

Isolering af log

07. november 2017 af Signee2001 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har følgende udtryk 1 = 20log^(a/3.548)

Her skal jeg isolere a. Er der nogen der kan hjælpe mig lidt på vej, jeg synes jeg sidder lidt fast :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2017 af janhaa

1 = 20log^(a/3.548)

lg(1)=0 = lg(a/3.548)*lg(20)

1 = a/3.548

a = 3.548


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2017 af peter lind

Hvad betyder det ^ du har stående imddelbart efter log ? Hvis man ser bort fra det så 1/20 = Log(a/3,548) ⇔ 101/20 = 10log(a/3,548) = a/3,548


Skriv et svar til: Isolering af log

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.