Matematik

kroppen

11. november 2017 af Shahdalban15 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej

energiforbruget ved gang kan tilnærmelesesvis beskrives med ligningen:

y=4x+1 

x er gennemsnitshastigheden i km/t

y er energiforbruget i kilojoule pr. minut

spørgsmål er

hvor meget er gennemsnitshastighed hvis energiforbruget er 26 kj pr. minut?

Vedhæftet fil: IMG_3679.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2017 af janhaa

26 = 4x+1

x=6,25 km/t


Skriv et svar til: kroppen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.