Generelt

Lektiehjælp

14. november 2017 af lool123 (Slettet)
Hej
Jeg skal snart være lektiehjælper, hvor jeg skal undervise i fagene matematik og kemi, men jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal gribe det an, da jeg ingen erfaring har med den slags. Når man tager penge for det, synes jeg, at niveauet og kvaliteten skal være i top, og jeg kunne derfor godt tænke mig nogle tips og råd til, hvad man om lektiehjælper kan/skal gøre, for at dette er tilfældet? Skal man selv finde materiale og opgaver, fx? Og hvordan kan man ellers forberede sig hjemmefra?
Tusind tak på forhånd!

Brugbart svar (3)

Svar #1
14. november 2017 af mathon

Her begynder snarest en bager, som endnu ikke kan bage.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2017 af Mathias7878

#0

Lektiehjælp på hvilken måde? På din skole eller gennem et bureau? 

- - -

 

 


Svar #3
14. november 2017 af lool123 (Slettet)

#2
Nej, det er igennem en hjemmeside. Jeg har godt styr på det faglige stof, da jeg afsluttede begge fag med 12, både i standpunkt (mundtlig og skriftlig) og til eksamen. Så det er ikke der, problemet ligger, men som sagt vil jeg gerne gøre det på en god og professionel måde.

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. november 2017 af mathon

Du kan jo ikke forberede "hjælpebehovet" førend det er blevet dig forelagt.

Men du kan have forberedt en god "værktøjskasse" i form af gemte filer til løsning af essentielle
matematiske og kemiske sikre "gengangere".

Endvidere må du være forberedt på, at almene begreber ikke er forstået.

Du kan ikke undgå selv at skulle finde materiale og opgaver trinvis tilpassede.


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. november 2017 af mathon

eks.
Forestil dig at jeg beder dig om at hjælpe med 
en trekantsberegning:
                                     I trekant ABC er \small A=34{.}6^\circ\; \; \; \; \; a=5{.}7\; \; \; \; \; b=7{.}3

                                     \small \text{Beregn B, C og c.}


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. november 2017 af mathon

Gennemtænk hvilke pædagogiske veje, du vil gå og hvad den hjulpne bør have lært efter at have "løst"
opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. november 2017 af guzbak

Det er godt at kunne formidle det samme på forskellige måder.

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Skriv et svar til: Lektiehjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.