Matematik

Diff.

16. november 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

f' (2x^3+1) = 6x^2 . Hvorfor forsvinder 1-tallet bare?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2017 af Mathias7878

Fordi når man differentierer en konstant, bliver den lig nul
- - -

 

 


Svar #2
16. november 2017 af Mathian

Ja, det sandt, kom jeg i tanke om et stykke tid efter. Tak for hjælpen mate. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2017 af SuneChr

# 0
Der skal stå
f (x) = 2x3 + 1
f '(x) = 6x2
Differentiation af en konstant k:  Grafen for  g (x) = k  er en linje parallel med x-aksen. Linjen har
hældningen 0 , som er lig med differentialkvotienten.


Skriv et svar til: Diff.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.