Kemi

stofmængdekoncentration

23. november 2017 af 7klasse (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa! er der nogle der kan hjælpe mig med disse opagver?

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2017 af mathon

\small \text{T\ae nk selv:}

                     \small \left [ Al^{3+} \right ]=2\cdot c_{Al_2SO_4}=2\cdot \left ( 0{.}02\;M \right )=0{.}04\;M        

                     \small \left [ S{O_4}^{2-} \right ]=3\cdot c_{Al_2SO_4}=3\cdot \left ( 0{.}02\;M \right )=0{.}06\;M


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. november 2017 af mathon

1.
                     \small n(NaOH)=\tfrac{20{.}0\;g}{40{.}0\;\tfrac{g}{mol}}=0{.}5\; mol

                     \small [NaOH]=\tfrac{0{.}5\; mol}{0{.}500\;L}=1{.}00\;M


Svar #4
23. november 2017 af 7klasse (Slettet)

Tusind tak for din hjælp, men hvilken formel er det du har brugt i opg. 1? er det c/V?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2017 af mathon

                        \small n=\tfrac{m}{M}

                        \small c=\tfrac{n}{V}


Skriv et svar til: stofmængdekoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.