Matematik

Kvadratsætninger

27. november 2017 af GymLiv (Slettet) - Niveau: B-niveau

?Hej, jeg har fået en opgave i kvadratsætninger, opgaven er vedlagt, og jeg ved ikke hvordan jeg skal løse den?

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Udklip6.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2017 af fosfor (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2017 af fosfor (Slettet)

Skriv "+q" og isoler/solve for q..


Svar #3
27. november 2017 af GymLiv (Slettet)

Hvordan kan det være at det skal være q?

Jeg ved det ikke, men jeg overvejde om det kunne være t der manglede på venstre side er = tegnet?


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. november 2017 af fosfor (Slettet)

Kald hvad der end måtte være det rigtige svar for noget der ikke allerede bliver brugt, f.eks. q
a^2 \left(x-y+a^3 q\right)=a^2 x-a^2 y+a^4-a^3 t^3

Isoler q
q=\frac{a-t^3}{a^2}

Dvs. svaret er
a^2 \left(x-y+a^3\cdot \frac{a-t^3}{a^2}\right)=a^2 x-a^2 y+a^4-a^3 t^3


Svar #5
27. november 2017 af GymLiv (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: Kvadratsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.