Matematik
Kapitalfremskrivning
08. december 2017 af
Blackisch
-
Niveau: B-niveau
Jeg sidder fast i 2 opgaver, og må kun bruge følgende Kapitalfremskrivning:
Kn=K0*(1+r) i n’de.
Opgaverne lyder således:
a) En fodboldspiller har i læbet af et år fordoblet sin markedsværdi. Hvilken månedlig procentvis vækst svarer dette til?
b) Et land nyder stor økonomisk fremgang, og har en årlig vækst i BNP på 9%. Med hvor mange procent vokser landets BNP over en periode på 10 år?
Håber det er til at forstå, og at i kan hjælpe!! :)
Tak på forhånd
Kn=K0*(1+r) i n’de.
Opgaverne lyder således:
a) En fodboldspiller har i læbet af et år fordoblet sin markedsværdi. Hvilken månedlig procentvis vækst svarer dette til?
b) Et land nyder stor økonomisk fremgang, og har en årlig vækst i BNP på 9%. Med hvor mange procent vokser landets BNP over en periode på 10 år?
Håber det er til at forstå, og at i kan hjælpe!! :)
Tak på forhånd
Vedhæftet fil: FCAEB11C-76DD-45B5-801D-2F2227926504.jpeg
Svar #1
08. december 2017 af peter lind
Din fil er mangelfuld
a) 2K = K(1+r)12 Løs denne ligning
b) Udregn BNP efter 10 år og se hvor meget den er vokset med
Skriv et svar til: Kapitalfremskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.